Daca locuiesti intr-un apartament mai mic sau intr-o casa mai mica si cu diferite ocazii sau in weekend rudele si prietenii se aduna la masa, esti si tu consient de faptul ca o masa mica nu este suficienta.

Dar nici nu ai spatiul necesar pentru o masa mai mare. Drept urmare, o masa plianta este solutia ideala pentru tine.

Exista mese extensibile in diferite forme si marimi pe piata. Dotata cu un sistem de extensie, masa extensibila se poate deschide si sa fie mare si, dupa ce invitatii pleaca, sa se inchida si sa isi reia forma initiala.

Masa extensibila vine cu numeroase avantaje si, dincolo de faptul ca te ajuta sa castigi spatiu, este suficienta pentru a cuprinde toti invitatii.

Care sunt diferitele tipuri de mese extensibile?

Fie iti doresti o masa de bucatarie extensibila, fie una pentru sufragerie, trebuie sa stii ca exista mai multe tipuri de mese extensibile.

Exista mese extensibile tip consola care se transforma rapid dintr-o masa mica intr-o masa mare si pot gazdui pana la 16 persoane. Exista mese extensibile din sticla securizata care ofera un plus de eleganta incaperii dar si mese in functie de forma: dreptunghiulare, patrate sau ovale.

Masa extensibila este o masa compacta

Principalul avantaj oferit de o masa rotunda extensibila spre exemplu este ca ocupa foarte putin spatiu odata pliata. In general, poate capata doua forme: forma unei mese micute sau forma unei console.

O masa extensibila mai mica poate gazdui in jur de 8 persoane in timp ce o masa tip consola poate gazdui pana la 16 persoane. Masa tip consola are dimensiuni compacte si, odata pliata, poate trece neobservata.

Masa extensibila este usor de pliat si depliat

Masa extensibila este echipata cu un mecanism care permite plierea cu usurinta. Un lucru excelent daca ai nevoie de o masa atunci cand bucataria ta este de mai mici dimensiuni. In functie de tipul de masa ales, exista mai multe tipuri de extensii.

Sistemele care echipeaza de obicei mesele extensibile au un punct comun, sunt usor de manipulat.

Masa extensibila are un design placut

Masa extensibila, mai ales daca este vorba despre o masa tip consola este moderna, cu un design placut. Ofera o estetica sobra si design care se va integra fara probleme in orice tip de interior.

Poate fi conceputa din materiale diferite precum sticla, metal sau lemn, cu forme moderne si design deosebit. Odata depliata obtii o masa superba de sufragerie, incapatoare si moderna.

Masa extensibila este ideala pentru a lua masa in familie

Masa extensibila este perfecta pentru a lua masa in familie sau cu prietenii deoarece exista modele care pot gazdui pana la 16 persoane. Ofera dimensiuni generoase si este perfect stabila.

Se asorteaza cu usurinta cu scaune standard sau cu scaune pliabile pentru o economie de spatiu considerabila.

Masa extensibila este ideala pentru spatiile mai mici

Intr-o garsoniera sau intr-o bucatarie de mai mici dimensiuni, masa extensibila este mai mult decat binevenita. Pliata este o masa simpla si, odata depliata isi permite sa gazduiesti la masa intreaga familie.

Cum fac o masa extensibila?

De obciei, mesele se extind extrem de usor, beneficiaza de un mecanism simplu. Cel mai folosit este mecanismul de ridicare cu gaz.

Masa extensibila se ridica deosebit de usor, avand un mecanism sincron de pliere, extrem de bine mascat de obicei, nu este vizibil din nicio parte a mesei extensibile.

Extensiile sunt concepute din acelasi material ca si masa. Masa extensibila are avantajul de a scoate in evidenta chiar si un stil clasic sau poate deveni principala protagonista in cadrul unui design industrial.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

13 thoughts on “Care sunt avantajele oferite de o masa extensibila?

 1. Ma bucur ca am descoperit acest articol, mi-a deschis noi perspective asupra subiectului si m-a facut sa reflectez mai profund asupra implicatiilor acestuia. Recomand lectura tuturor celor interesati de acest domeniu.

 2. Este impresionant cat de detaliat este acoperit subiectul in acest articol. Am aflat multe informatii noi si interesante despre tema discutata. Felicitari autorului pentru munca depusa!

 3. Articolul este foarte bine structurat si ofera informatii utile despre subiectul abordat. Mi-a placut modul in care autorul a prezentat argumentele sale si cum a sustinut fiecare punct de vedere cu exemple concrete.

 4. Interesant articolul despre cum sa creezi un tablou abstract! M-a impresionat creativitatea artistului si modul in care a reusit sa transmita emotii prin culori si forme. Imi place ideea de a experimenta cu diferite tehnici si materiale pentru a obtine un rezultat unic.

 5. Articolul este foarte bine scris si detaliaza foarte bine procesul de realizare a unui tablou abstract. Mi-a placut modul in care au fost prezentate etapele si materialele necesare pentru acest tip de pictura. As vrea sa incerc si eu sa creez un tablou abstract dupa ce am citit acest articol.

 6. M-am simtit captivat de felul in care au fost structurate informatiile din acest articol. Autorul a reusit sa transmita cu claritate ideile principale si sa ofere exemple relevante pentru sustinerea lor.

 7. Interesant modul in care autorul a prezentat diversele aspecte legate de subiectul discutat. Am invatat multe lucruri noi din acest articol si ma simt mai pregatit sa explorez acest domeniu in profunzime.

 8. Articolul este foarte informativ si mi-a deschis noi perspective asupra subiectului abordat. Ma bucur ca am avut ocazia sa citesc acest material detaliat si bine documentat.

 9. Imi place modul in care autorul abordeaza subiectul designului interior si ofera solutii practice pentru orice tip de incapere. De asemenea, apreciez faptul ca sunt prezentate imagini sugestive care completeaza informatiile textuale si ajuta la intelegerea mai usoara a conceptelor prezentate.

 10. Articolul de pe acest site ofera informatii foarte utile despre cum sa iti amenajezi locuinta intr-un mod modern si elegant. Ideile prezentate sunt inspirate si pot fi adaptate cu usurinta in propria locuinta. Cu siguranta voi incerca unele dintre aceste sfaturi pentru a-mi imbunatati spatiul de locuit.

 11. Ma bucur ca am descoperit acest articol, deoarece mi-a deschis noi perspective asupra tehnicii picturii in ulei. Sunt incantat de modul in care sunt prezentate sfaturile practice si sugestiile pentru imbunatatirea abilitatilor artistice.

 12. Este impresionant cat de detaliat este explicat procesul de creare a unei picturi in acrilic. Autorul a reusit sa transmita pas cu pas cum se poate obtine un rezultat final deosebit, chiar si pentru cei fara experienta.

 13. Articolul este foarte bine structurat si ofera informatii importante despre tehnici de pictura. Mi-a placut modul in care au fost prezentate diferitele metode de lucru, iar exemplele practice au fost foarte utile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *