Viata se misca intr-un ritm rapid, asa ca pur si simplu nu ai suficient timp pentru a alege pilote pentru fiecare anotimp.

Pentru a alege pilote, ar trebui mai intai sa afli despre toate avantajele pilotelor 4 anotimpuri.

Pilota 4 anotimpuri retine bine caldura corpului. Este calduroasa, usoara si va rezista foarte mult timp. Cele mai frecvent utilizate materiale de umplutura sunt puful de gasca sau de rata.

Pilota 4 anotimpuri antialergica este un articol indispensabil persoanelor care sufera de alergii.

Aceasta este o optiune ideala pentru persoanele hipoalergenice, deoarece pentru umplutura se folosesc materiale naturale (bumbac, in, urzica, fibra de eucalipt, alge marine si ioni de argint) sau sintetice (holofibra, fibra de poliester, microfibra, fibre de silicon, fibre sintetice).

Bambusul este o umplutura naturala cu proprietati unice, care are efecte antibacteriene si antimicrobiene si, de asemenea, satureaza corpul cu energie. Fibra de bambus este atat de moale, incat seamana cu matasea.

Pilota 4 anotimpuri este un model de designer, care consta din doua accesorii de densitate diferita. Folosindu-le individual sau in combinatie, iti poti crea conditii confortabile la diferite conditii de temperatura.

Pilote de calitate, umpluturi si avantaje

Pilotele de calitate pentru 4 anotimpurile pot fi create din diferite materiale, dar in acelasi timp ofera o multime de avantaje.

Secretul designului este ca, de fapt, acestea sunt 2 pilote separate, de vara si extrasezon, iar pentru comoditate, sunt marcate cu etichete speciale.

Ele pot fi folosite individual. Iarna, sunt utilizate ambele pilote, de vara si de iarna, fiind conectate prin fixarea straturilor cu Velcro pe capete, obtinandu-se astfel, o versiune dubla calduroasa a pilotei. In fiecare sezon pilota 4 anotimpuri poate fi utilizata dupa cum este necesar.

Pilota 4 anotimpuri face parte din gama de pilote de calitate, care contin un singur material de umplutura, ceea ce este deosebit de important pentru persoanele care sufera de alergii si care trebuie sa aleaga cu atentie accesoriile de pat pentru diferite anotimpuri.

Microfibra si bumbacul sunt ideale pentru cei care sufera de alergii, printre altele, deoarece aceste tesaturi sunt deosebit de usor de ingrijit.

Matasea, puful si bumbacul 100% sunt acum ideale si pentru cei care sufera, de asemeni, de alergii.

Datorita designului lor acum rezistent la acarieni, acestea pot fi spalate la diferite niveluri de spalare.

Materialele de umplutura, cum ar fi matasea sau lyocellul, sunt potrivite pentru persoanele care transpira usor pana la puternic.

Aceste substante se caracterizeaza in special pentru functia lor de reglare a temperaturii si de absorbtie a umiditatii.

Materialele de umplutura precum microfibra sau puful sunt recomandate in special, persoanelor cu un necesar mai mare de caldura, deoarece aceste materiale au proprietati termoizolante.

Pe langa materialele mentionate mai sunt si pilote 4 anotimpuri din casmir, lana de oaie sau puf de camila. Aceste materiale sunt materiale de umplutura de inalta calitate in segmentul de pret mai mare.

Casmirul este format din cel mai valoros si mai fin par natural. Acest material este potrivit in special pentru persoanele cu cerinte mari de caldura.

Pe de alta parte, puful de camila si lana, care sunt, de asemenea, materiale de umplutura de inalta calitate, sunt polivalente atunci cand vine vorba de materialul de umplutura pentru pilote de inalta calitate.

Aceste materiale sunt potrivite pentru persoanele care transpira intens, precum si pentru persoanele care au nevoie de caldura.

{{clean}}